Qui Som       Catalunya      Recerca     El Millor      Venem la teva Casa     Contactar
                  
 Costa Catalunya

 
 
     La costa mediterrània té una rica varietat de platges amb cales a la Costa Brava i grans platges planes cap al sud Costa del Maresme , Costa Daurada , i les platges properes a Barcelona Gavà mar i Castelldefels , El Parc Natural del Massís del Garraf i el delta de l'Ebre , . Seguint cap al sud La Costa Blanca te un Excel.lent clima per disfrutar del mar amb bones comunicacions com l'aeroport internacional d'Alacant , i al litoral Andalús Costa del Sol i de la Llum amb Marbella com a centre turístic i Tarifa ( Cadiz ) per a la pràctica d'esports nàutics , i al final el meravellós parc natural de Doñana . Al llarg de tota la costa hi ha paratges excel · lents on practicar esports nàutics , escalada i anar d'excursió o amb bicicleta i patinar al llarg dels Passejos Marítims que voregen les platges . Les Illes Balears amb les seves innombrables cales i litoral rocós, és atracció turística de bussejadors i esports nàutics i lloc preferit d'actors de cinema.   Les restes arqueològiques del paleolític mitjà , els poblats Ibers les metròpolis gregues i romanes , i la cultura i construccions àrabs juntament amb els castells medievals , són testimoni de la rica i variada història de la Mediterrània .    En 1930 van començar a arribar els primers estiuejants que encara s'allotjaven en cases tradicionals convivint amb pescadors i agricultors. Va ser a partir de 1950 quan van arribar els turistes europeus i al voltant de 1960 hi va haver un gran desenvolupament urbanístic i hoteler.
 
 

 
 
      Per donar la benvinguda al visitant , compta amb les places hoteleres distribuïdes a línia de mar, els equipaments a les platges , la xarxa d'autobusos urbans i el trens , els " trenets " una delícia de transport local , que es posa en funcionament a l'estiu i que recorre el centre de la vila , amb els seus comerços , gelateries , terrasses i bars , fins a la platja .

     Però un dels majors al · licients és la variada i exquisida oferta gastronòmica , amb plats tan mediterranis com la paella o els fruits de mar. També són un reclam les festes d'estiu de les poblacions amb els castells de foc , desembarcaments de pirates , les torres humanes " castellers " i altres activitats esportives de muntanyisme i aquàtiques ;  També son un reclam, les obres d'art els museus, la arquitectura tant com pintors, escultors i arquitectes de renom com Gaudí, Vaccaro , Ochoa o Guinovart , Salvador Dalí , Museu Picasso de Barcelona……. El suau clima mediterrani , la seguretat , els serveis públics , converteix la zona en un lloc privilegiat per passar uns dies de vacances i per establir la residència habitual .
 
 

 Avís legal      Afegir a Favorits      Recomanar      Contactar

Derechos reservados © Mediterranean Houses